Heidän kanssa teen yhteistyötä:
Kumppanit
Vaikka olenkin yksinyrittäjä, yksin en pitkälle pötkisi.
Suklaaraaka-aineeni tuon maahan Keski-Sveitsin pienestä Felchlin-tehtaasta, joka sijaitsee Ibachissa Zürichistä etelään. Olen käynyt tehtaalla suklaakursseja ja oppinut valtavasti. Siellä lehmät tulevat märehtimään ikkunan taakse, kun tehdassalissa koneet jauhavat kaakaopavuista suklaata.
Tehdas käy säännöllisesti kaakaoviljelmillä ympäri maailmaa ja neuvoo viljelyssä. Minua kiehtoo, että saan heidän kauttaan suklaata mitä eksoottisimmista maista kuten Boliviasta tai Dominikaanisesta tasavallasta. He tekevät minulle myös juuri sellaista raakasuklaata kuin tarvitsen. Minua kuunnellaan ja toiveeni toteutetaan, vaikka teen suklaita vain pikkukeittiössä.
Yhdistän suklaisiini suomalaisia marjoja ja yrttejä. Marjat kerää Vierulan tila Mäntyharjulta.
Luonnonmarjat saan Natural Nordicilta Riihimäeltä. Uusia tuotteita on tuomassa Minttu Jores
Yrtit tulevat Kiipula Gardensilta Janakkalasta.
Kirsin Suklaiden etiketit, logon ja tämän kotisivun on tehnyt Kankaisten marjatilan emäntä Pirkko Kämäri Hämeenlinnasta. Hän on neuvonut myös Kirsin Suklaiden perustamisessa.