Kirsin suklaat mediassa
Siitepöly ja suklaa saivat siivet Hämeenlinnassa ja lähtivät lentoon ulkomailla – Raaka-aineen keruussa mukana satojatuhansia duunareita
Kirsi Hyytiäisen ja Teija Javanaisen ajatus yhteistyöstä syntyi ystävänpäivänä 2023. Kaksikon mehiläissuklaa palkittiin saman vuoden joulukuussa Lontoossa pronssilla 1 400 kilpailutyön joukosta.
Toni Rasinkangas
Kun mehiläishoitaja Teija Javanainen ehdotti viime vuoden ystävänpäivänä yhteistyötä Kirsin Suklaiden suklaamestari Kirsi Hyytiäiselle, ei kumpikaan osannut aavistaa, että se poikii kansainvälistä tunnustusta. Lontoolaisen suklaa-akatemian Academy of Chocolate -kilpailu toi kaksikolle pronssia 1 400 käsityönä valmistetun suklaakilpailutyön joukosta.
Lehtijutut:
Yrittäjät: kevät 2021 https://www.yrittajat.fi/
Hämeen Sanomat ja Keskisuomalaisen lehdet: Intohimona suklaa: 18.4.22: https://lehdet.hameensanomat.fi/a6fa37c9-ef5e-47a2-bf45-070205938e3d/24
Meidän Suomi -aikakauslehti: joulu 2021