Kirsin suklaat mediassa

Siitepöly ja suklaa saivat siivet Hämeenlinnassa ja lähtivät lentoon ulkomailla – Raaka-​aineen keruussa mukana satojatuhansia duunareita

Kirsi Hyytiäisen ja Teija Javanaisen ajatus yhteistyöstä syntyi ystävänpäivänä 2023. Kaksikon mehiläissuklaa palkittiin saman vuoden joulukuussa Lontoossa pronssilla 1 400 kilpailutyön joukosta.

Kun mehiläishoitaja Teija Javanainen ehdotti viime vuoden ystävänpäivänä yhteistyötä Kirsin Suklaiden suklaamestari Kirsi Hyytiäiselle, ei kumpikaan osannut aavistaa, että se poikii kansainvälistä tunnustusta. Lontoolaisen suklaa-akatemian Academy of Chocolate -kilpailu toi kaksikolle pronssia 1 400 käsityönä valmistetun suklaakilpailutyön joukosta.

https://www.hameensanomat.fi/paikalliset/6440128

Kirsin Suklaiden ja Mäntylän Hunajan Mehiläissuklaa palkittiin Lontoon kansainvälisessä suklaakilpailussa pronssimitalilla

Lehtijutut:

Yrittäjät: kevät 2021 https://www.yrittajat.fi/uutiset/suussa-sulavaa-suklaamaasta-suklaamaahan/

Hämeen Sanomat ja Keskisuomalaisen lehdet: Intohimona suklaa: 18.4.22: https://lehdet.hameensanomat.fi/a6fa37c9-ef5e-47a2-bf45-070205938e3d/24

Meidän Suomi -aikakauslehti: joulu 2021

 

Scroll to Top